Catering Culinair

Een selectie uit onze specialiteiten voor een eenvoudig tot uitgebreid diner. Prijzen varieren tussen de €13,50 voor bv alleen een hoofdgerecht, tot € 30,-  voor een 3 a 4 gangen diner. 

Klein budget? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.


Vooraf aan tafel

Selectie van Chicetti of andere mezze (zie bij borrel) 

Caponata- aubergine, wortel, bleekselderij, olijven, kappers 

Geroosterde  bloemkool, rozijn, pijnboompitjes, ansjovisdressing

Ricotta uit de oven met harissa, sjalot en oregano 

Hoofdgerechten 

Polpettone - Kalfsgehaktbrood- speck, pecorino, pistachenootjes

Venkelworstje - met linzen, venkel, chilipeper, rozemarijn

Gestoofd lamsvlees - couscous, appel, citrus, rozemarijn

Auberginestoofje-geroosterde aubergine, kikkererwten, kruidige tomatensaus

kip piri-piri - zwarte ogenbonensalade met peterselie - groene salade met munt, koriander, tomaat  komkommer 

Malse kippendijen uit de oven - geroosterde tomaatjes, venkel, sjalotten, saffraan, witte wijn 

Lamsballetjes - pittige tomatensaus, kruidige rijst, gecarameliseerde rode ui, yoghurtsaus 

Chili con/sin carne - zwarte/rode bonen, wortel, ui, tomaat, chilipepers, komijn, koriander 

Gebakken garnalen- met pastis, venkel, bleekselderij, tomaat 

Broccoletti, savooiekool, gestoofd in witte wijn - kappers, dragon, bieslook 

Pasta 

Pasta con le Sarde - sardientjes, kleine tomaatjes, pijnboompitjes, rozijnen, peperoncino 

Pasta met citruspesto - sinaasappel, citroen, pistache, pecorino 

Pasta - geroosterde aubergine, geroosterde tomaat, amandel, basilicum, pecorino 

Broccoletti, savooiekool, gestoofd in witte wijn - kappers, dragon, bieslook 


Bijgerechten 

Geroosterde aardappeltjes uit de oven met thijm, rozemarijn 

Farro, linzen, gesauteerde kool, ansjovis, peperoncino 

Mujadara - linzen, rijst, gebakken ui

Salades

Groene kruidensalade - dille, dragon, munt, granaatappel

Salade - sperciboontjes, courgette, oregano, schapenkaas, hazelnoot

Koolsalade - wortel, walnoot, granaatappel

Andijviesalade - witlof, bieslook, prosciutto (of zonder), mosterd vinaigrette

Salade- mango, granaatappel, rijst, munt, walnoot

Salade- rauwe artisjok, rucola, radijs, venkel, olijf, ricotta, dragon

Geroosterde aubergine, labneh, pistachenootjes, romseco-salsa

Aardappelsalade, met kappers, cornichons, peterselie, botersla

Desserts

Clafoutis met kersen of ander seizoensfruit 

Sinaasappel- amandelcake

Bianco Mangiare - romig vanille pudding met pistachenootjes

Tiramisu 

Hangopje met Seizoensfruit en Cantucci-kruim

Walnotentaart met gezouten caramel 

Chocoladetaart met hazelnoot



 


Deze tekst past u aan door erop te klikken.